Startpagina / WIE ZIJN WIJ?

Wie is Beetle Energy?

Beetle Energy is een jong en fris bedrijf wat zijn steentje wilt bijdragen aan de vergroening! De elektrische auto is een top uitvinding en vandaag de dag kunnen we hier niet meer omheen. Het kopen van een elektrische auto is één, maar zoek dan nog maar eens de juiste laadpaal!

Beetle Energy hecht veel waarde aan korte lijnen en een duidelijke en snelle communicatie. Wij begrijpen dat er bij het zoeken naar de juiste laadpaal veel vragen kunnen ontstaan, en daar helpen wij dan ook graag bij! Hiernaast verzorgen wij ook de installatie van de laadpaal, zo kunnen we je geheel ontzorgen. Wij vinden het erg belangrijk dat je snel kan genieten van de gekozen laadpaal en vele groene kilometers kan gaan rijden!

Natuurlijk is het aanbod van laadpalen erg groot, waarom zou je dan voor Beetle Energy kiezen? Wij werken met een kwalitatief hoogwaardige laadpaal die is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Europa! Daarnaast speelt het design van de laadpaal die wij aanbieden een erg grote rol, het oog wilt immers ook wat toch?

beetle energy logo